torsdag den 15. maj 2014

På Lavollen



 
Ankommer sammen med en lille gruppe af yngre med demens til Lavollen, det skønne gamle hus i skoven. Den officielle indvielse i mandags var gået godt. Der havde været mange mennesker og de havde blandt andet fået blomster og et lækkert uldtæppe. Der havde været bål, hvor der blev grillet pølser, der blev drukket kaffe og arrangementet er blevet omtalt i avisen.


 

Efter hyggelig morgenkaffe, ryddes af og vi begiver os til bondegården, hvor dyrene skal fodres og der skal muges ud som sidste torsdag. Vi bliver mødt af en larmende brægen, da dyrene hører os komme. Og lige så stille bliver der, da de har fået foder og hø. Alle deltager i arbejdsopgaverne.


 

Vi går ud til et udsigtspunkt og det bliver aftalt, at der næste torsdag skal laves en bålplads, hvor vi skal grille og koke kaffe.
 

På hjemturen med bussen indkøbes en kogekande til bål. Vi er også forbi Søbstad Helsehus, hvor gruppen tidligere holdt til. Her er en lille gymnastiksal samt et lille motionsrum, hvor gruppen kommer en gang om ugen. Vel hjemme på Lavollen tilberedes frokost, som indtages under hyggelig småsnak.
Der udarbejdes en aktivitetsplan hver uge, som udleveres til gruppens medlemmer. Her ses denne uges program.
 

1 kommentar: