onsdag den 14. maj 2014

En dag i kontorets tegn...


Der var fordelingsmøde af borgerne til projektet Tidlig indsats fra morgenstunden, hvilket jeg deltog i. Projektet er henvendt til borgere, 65+, som har syns- eller bevægelsesvanskeligheder og gennem indsats er målet at borgerne skal blive i stand til at klare sig bedst muligt hjemme længst muligt. Altså set som en forebyggende indsats.

En sag med en borger, der ønsker teleslynge og varslingsalarm tilkoblet brandalarm, var en udfordring at undersøge hjælpemidler til på den norske hjælpemiddelbase. Det er imponerende, hvor mange muligheder, der er og til forskellige formål. Sneg mig til at tjekke den danske hjælpemiddelbase også J Det bliver spændende, om borgeren finder det brugbart, de løsninger, jeg har set på. Ergoterapien har en Hørelseskuffert, der indeholder en række hjælpemidler, der kan være nyttige for borgere med nedsat hørelse og hvor høreapparater ikke er tilstrækkelige. Kufferten kan tages med på hjemmebesøg og hjælpemidlerne kan afprøves.

Sluttede dagen af med et møde med en gruppe ledere fra projektet Tidlig indsats, der mødes en gang imellem for at diskutere indsatsen, implementeringen, informationen omkring projektet og hvad der ellers kræver en tilpasning. Det var vældigt konstruktivt og fagligt.
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar